Surprizele vremii pentru următoarele zile. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat din nord-est. La Briceni şi Soroca vor fi 18 grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 20 de grade Celsius. La Tiraspol, Leova şi Comrat se vor înregistra 21 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 22 de grade Celsius.

În Capitală, la noapte vor fi 5 grade, iar mâine se vor înregistra 21 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se menţine caldă. Cerul va fi variabil, iar maximele nu vor depăşi 23 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi temperaturi de 17 grade, iar la Londra va fi cu două grade mai puţin. La Paris şi Berlin termometrele vor indica 22 de grade Celsius, iar la Roma se vor înregistra 25 de grade. La Varşovia şi Viena sunt anunţate 20 de grade, iar la Praga 21 de grade Celsius.

La Budapesta cerul va fi senin şi se vor înregistra 22 de grade Celsius, iar la Belgrad va fi cu un grad mai mult. La Bucureşti sunt prognozate 22 de grade. La Atena se aşteaptă ploi şi vor fi 21 de grade. La Ankara cerul va fi senin şi 24 de grade Celsius. La Kiev şi Moscova sunt prognozate 18 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu