Surprizele vremii pentru următoarele zile. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, se prevede cer variabil. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 21 grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. Pentru Orhei sunt prognozate maxime de 23 de grade. La Tiraspol sunt prognozate 24 de grade, iar la Leova şi Comrat termometrul va indica 25 de grade. La Cahul mercurul din termometre va indica 26 de grade Celsius.

La noapte în Chişinău vor fi 10 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 24 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 29 de grade. Vineri sunt posibile precipitaţii slabe.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 26 de grade celsius. La Paris şi Roma meteorologii anunţă 24 de grade, însoţite de ploi slabe.

La Berlin va fi cu un grad mai puţin, iar la Londra se vor înregistra 22 de grade. La Viena sunt anunţate precipitaţii slabe, iar mercurul din termometre va indica 26 de grade. La Budapesta, Praga şi Varşovia vor fi 23 de grade. La Belgrad meteorologii prognozează vreme frumoasă cu 26 de grade.

La Atena mercurul va indica 28 de grade Celsius, iar la Bucureşti 25. În capitala Turciei se vor înregistra 27 de grade, va ploua slab. La Kiev vor fi 22 de grade, iar la Moscova maximele vor fi de 20 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu