Surprizele vremii pentru următoarele zile. Ce temperaturi ne aşteaptă în weekend

Embed:

Mâine, în cea mai mare parte a ţării sunt aşteptate ploi slabe. Vântul va sufla moderat din Sud-Vest. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 20 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. Pentru Orhei sunt prognozate maxime de 22 de grade. La Tiraspol sunt prognozate 23 de grade, iar la Leova vor fi 24. La Comrat şi Cahul mercurul din termometre va indica 25 de grade Celsius.

La noapte în Chişinău vor fi 13 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 23 de grade Celsius. În următoarele zile vremea va fi frumoasă cu maxime de 23 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid şi Roma sunt prognozate 25 de grade Celsius. La Paris şi Londra vor fi 20 de grade. La Berlin maximele vor fi de 22 de grade Celsius şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice. La Viena cerul va fi senin, iar mercurul din termometre va indica 24 de grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai puţin. La Varşovia sunt anunţate ploi cu 21 grade,iar la Praga vor fi 22 de grade Celsius. La Budapesta meteorologii anunţă 25 de grade în termometre.

La Bucureşti va fi vreme frumoasă, cu 24 de grade, iar la Atena mercurul va indica 28 de grade Celsius. În Ankara va ploua şi se vor înregistra 26 de grade. La Kiev şi Moscova sunt anunţate precipitaţii slabe cu maxime de 22 şi 19 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu