Surprizele vremii pentru următoarele zile. Cât de cald va fi

Embed:

Mâine se prevede cer variabil, izolat vor cădea ploi slabe de scurtă durată însoțite de descărcări electrice.

Vântul va sufla din nord-est slab la moderat. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 25 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei maximele vor fi de 27 de grade. La Tiraspol se vor înregistra 28 de grade. La Leova vor fi 29 de grade. La Comrat şi Cahul meteorologii prognozează 30 de grade Celsius.

La noapte în Chişinău vor fi 16 grade. Mâine, în Capitală vor fi maxime de 26 de grade Celsius. În următoarele zile se vor înregistra temperaturi de până la 32 de grade, sunt posibile precipitaţii cu descărcări electrice.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid meteorologii anunţă 20 de grade. La Paris şi Berlin se vor înregistra 26 de grade celsius. La Londra vor fi 23 de grade. În capitala Italiei mercurul din termometre va indica 29 de grade, iar la Viena şi Praga va fi cu un grad mai puţin. La Budapesta se aşteaptă vreme frumoasă cu 31 de grade în termometre. La Belgrad vor cădea precipitaţii, iar maximele vor urca până la 29 de grade.

La Atena, Varşovia şi Bucureşti sunt prognozate 30 de grade, iar în capitala Turciei vor fi 32 de grade. La Kiev cerul va fi variabil, cu 24 de grade în termometre, iar la Moscova va ploua şi se vor înregistra 14 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu