Surprizele vremii pentru următoarele zile. Când va ploua şi care vor fi maximele termice

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-vest, moderat. La Briceni și Soroca vor fi 20 de grade Celsius, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 22 de grade. La Tiraspol mercurul din termometre va indica 23 grade, iar la Leova se vor înregistra 24 de grade. La Comrat şi Cahul maximele vor fi de 25 de grade Celsius.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 10 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 23 de grade Celsius.

În zilele următoare se aşteaptă maxime de până la 24 de grade. Iar pentru marţi sunt prognozate ploi cu descărcări electrice.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 24 de grade Celsius, însoţite de precipitaţii. La Paris vor fi 27 de grade, iar la Berlin vor fi 23 de grade. La Londra va ploua, iar maximele vor fi de 21 de grade celsius. În capitala Italiei, se va menţine cer parţial noros, iar termometrele vor indica 24 de grade.

La Viena, Budapesta şi Belgrad se aşteaptă vreme frumoasă cu 26 de grade, iar la Praga şi Atena se vor înregistra 24 de grade. În capitala Poloniei mercurul din termometre va urca până la 19 grade. La Ankara vor fi 21 de grade celsius, cu cer senin.

La Bucureşti sunt prognozate temperaturi generoase de 27 de grade, însă la Kiev şi Moscova va fi mai răcoare unde se vor înregistra 17 şi respectiv şase grade celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu