Surprizele vremii pentru acest weekend. Câte grade vom avea în termometre

Astăzi, cerul va fi variabil, izolat sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 26 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 28 de grade, iar la Tiraspol de 29 de grade. La Leova se așteaptă 30 de grade, iar la Comrat și Cahul 31 de grade.

În Capitală, vor fi 29 de grade Celsius. Duminică și luni sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice cu maxime de până la 27 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid și Roma vor fi 34 de grade, iar la Paris 31 de grade. La Londra se așteaptă 30 de grade, iar la Berlin 27 de grade. La Varșovia sunt prognozate 29 de grade, iar la Viena și Budapesta cu un grad mai puțin.

La Praga maxima va fi de 27 de grade, iar la Belgrad de 24 de grade. La Atena sorele va străluci din plin și vor fi 34 de grade. La Ankara se așteaptă 31 de grade, iar la București cu un grad mai puțin. La Kiev se vor înregistra 26 de grade, iar la Moscova 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu