Surprizele vremii pentru acest weekend. Câte grade vom avea în termometre

Embed:

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei sunt prognozate 29 de grade, iar la Tiraspol vor fi 30 de grade. La Leova termometrele vor indica 31 de grade Celsius. La Comrat şi Cahul se așteaptă 32 de grade.

În Capitală, în această noapte, vor fi 17 de grade, iar mâine 30 de grade Celsius. În următoarele zile vremea va fi caldă. Sunt prognozate maxime de până la 34 de grade și cer variabil.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 36 de grade Celsius, iar la Roma se vor înregistra 34. La Paris sunt prognozate 25, iar la Berlin va fi cu două grade mai puţin şi va ploua. La Londra cerul va fi senin şi se vor înregistra 21 grade. La Viena cerul va fi senin și vor fi 27 de grade.

La Budapesta se vor înregistra 28 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. La Belgrad maxima va fi de 31 de grade, iar la Varșovia 21 de grade. La Atena se așteaptă 31 de grade, iar la București cu un grad mai puțin. La Ankara se prognozează până la 29 de grade Celsius. La Kiev cerul va fi senin și 28 de grade, iar la Moscova până la 27 grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu