SURPRIZELE VREMII: Maxime de 33 de grade, ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Embed:

Mâine se prevede cer variabil, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din de est slab la moderat, în timpul descărcărilor electrice cu intensificări. Pentru Briceni şi Soroca meteorologii prognozează maxime de 29 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai cald. La Orhei şi Tiraspol maxima va fi de 31 de grade Celsius. 33 de grade vor fi la Leova. Pentru Comrat şi Cahul se anunţă maxime de 34 de grade Celsius.

La noapte, în Capitală vor fi 19 grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, mercurul din termometre va urca până la 32 de grade de grade. În următoarele zile sunt prognozate maxime de 33 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid meteorologii anunţă 26 de grade. La Paris şi Londra se vor înregistra 21 de grade Celsius. La Berlin vor fi 23 de grade. În capitala Italiei vor fi ploi cu descărcări electrice, cu maxime de 26 de grade Celsius.

La Viena şi Praga vor fi 21 de grade, însoţite de precipitaţii, iar la Budapesta va fi cu un grad mai mult. Şi la Belgrad va ploua, iar maximele vor fi 24 de grade. În capitala Poloniei cerul va fi variabil, iar mercurul din termometre va indica 25 de grade. La Atena şi Ankara meteorologii anunţă vreme frumoasă cu 33 de grade, iar la Bucureşti va fi cu un grad mai puţin.

La Kiev vor cădea precipitaţii, iar termometrele vor indica 28 de grade. La Moscova sunt prognozate 18 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu