Surprizele pregătite de Mitsubishi la Salonul Auto de la New York (FOTO)

La Salonul Auto de la New York, Mitsubishi va prezenta o versiune îmbunătăţită a SUV-ului Outlander. Până atunci, Mitsubishi publică două imagini teaser cu noul model, automarket.ro.

Mitsubishi va prezenta în cadrul Salonului Auto de la New York un nou facelift pentru modelul Outlander. Actuala generaţie a modelului Mitsubishi Outlander a fost lansată în 2012 şi a trecut deja printr-un facelift discret.

Acum, Mitsubishi a decis să aplice un set de modificări substanţiale ce vor altera imaginea SUV-ului Outlander, făcându-l mult mai agresiv. După o primă imagine teaser publicată acum o săptămână, Mitsubishi revine astăzi cu două imagini din care ne putem face o idee asupra designului.

Aşa cum se aştepta, noul Mitsubishi Outlander facelift are linii de design influenţate de conceptul Outlander PHEV Concept-S, iar noua grilă a radiatorului are o serie de inserţii cromate. 

Mitsubishi spune că noua versiunea a modelului Outlander va aduce şi peste o sută de îmbunătăţiri la nivel tehnic, precum şi o ţinută de drum mai bună. Modificările continuă şi la interior, dar Mitsubishi nu a vrut să dezvăluie încă toate surprizele.

Nu există încă nici detalii despre motorizările folosite, dar ne putem aştepta la motoare similare cu cele ale actualului Outlander, precum şi la o posibilă versiune plug-in hybrid.

Noul Mitsubishi Outlander va fi lansat iniţial pe piaţa americană, dar pentru mai multe detalii trebuie să aşteptăm lansarea oficială de pe 1 aprilie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu