Surprizele continuă la Wimbledon şi în sferturile de finală

Embed:

Surprizele continuă la Wimbledon şi în sferturile de finală! Marion Bartoli a fost eliminată de către necunoscuta nemţoaică Sabine Lisicki, scor 4-6, 6-7,2-6. Sportiva din Germania va juca în semifinale cu Maria Şarapova, care a eliminat-o în sferturi pe Dominika Cibulkova, scor 6-1, 6-1. În a doua semifinală vor juca Petra Kvitova şi Victoria Azarenka.

Sabine Lisicki s-a calificat în semifinalele turneului de simplu feminin de la Wimbledon, jucătoarea din Germania a învins-o în trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-1, pe Marion Bartoli, favorita numărul nouă. După ce a câştigat primul set după 43 de minute, Lisicki a ratat trei mingi de meci în setul doi, iar Bartoli a împins disputa în tie-break şi a învins. În setul decisiv, Bartoli a cedat din toate punctele de vedere, iar Sabine s-a impus cu un categoric 6-1. Numărul 62 mondial, Lisicki se află în faţa celei mai importante performanţe din carieră.

Lisicki va juca în semifinale cu rusoaica Maria Şarapova, care la rândul său a trecut de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-1, 6-1. Rusoaica, a cincea favorita, se afla la a patra semifinala de Wimbledon, însă este prima din 2006 încoace. Ea pierduse ultimele două dispute contra Cibulkovei, ambele în minimum de seturi.

Petra Kvitova, a opta favorită, s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de bulgăroaica Tsvetana Pironkova, scor 6-3, 6-7,6-2. Setul cedat de cehoaică este primul la actuala ediţie a turneului. Kvitova va juca în semifinale cu Victoria Azarenka din Belarus, care a ajuns pentru prima dată în semifinalele unui Grand Slam graţie victoriei obţinute în faţa austriecei Tamira Paszek, scor 6-3,6-1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu