SURPRIZE şi SHOW-URI INEDITE de Hramul Chişinăului. Sărbătoarea se va încheia cu un spectacol de focuri de artificii

Embed:

Municipalitatea a început pregătirile pentru hramul Capitalei. În următoarele zile, autorităţile vor îmbrăca centrul oraşului în straie de sărbătoare. Străzile principale vor fi decorate cu luminiţe, iar muncitorii vor instala în Piaţa Marii Adunări Naţionale o scena pe care vor evolua mai mulţi artiştii autohtoni. De asemenea, în data de 14 octombrie, pe bulevardul Ştefan cel Mare vor fi organizate târguri de artizanat şi expoziţii de pictură.

"Vom încerca să folosim sume financiare cât mai puţine. Vor face expoziţii, expoziţii cu vânzare pe tronsonul de la Ismail până la strada cel puţin Petru Movilă.Vor urma spectacole de artişti amatori din municipiul Chişinău, începând de la copii mai mici, secţiile de dans, de dans artistic, muzică populară", a spus Nistor Grozavu, viceprimarul Capitalei.

Seara va culmina cu un spectacol de focuri de artificii.

Locuitorii Capitalei au aşteptări mari în acest an. Ei speră că vor avea parte de o sărbătoare de neuitat.

"Venim chiar la expoziţii de portul naţional, la tot ce se petrece la aleea noastră, tot ne place, noi suntem de la periferie, dar venim în toţi anii", a spus o femeie.

- Tot, şi concert şi cum este organizat şi evenimetele culturale şi artistice.

- Sărbătoriţi an de an?

- După posibilitate.

"Mai vezi meşterii populari, diferite concerte, lumea se mai relaxează, şi aşa viaţa este într-un stres. Sperăm la mai mult şi la mai mare, adică la mai bine", a spus o femeie. 

În data de 14 octombrie, oraşul Chişinău va marca 582 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu