Surprize şi daruri pentru tripleţii familiei Surugiu, finii de botez ai lui Vlad Plahotniuc, care merg în clasa I-a

Embed:

Tripleţii familiei Surugiu, finii de botez ai lui Vlad Plahotniuc, merg în acest an în clasa întâi. Ca de fiecare dată, în momentele importante din viaţă, nanul lor, Fondatorul Edelweiss, a avut grijă ca celor mici să nu le lipsească nimic.

Pe lângă ghiozdane, rechizite, haine şi încălţăminte, cei mici au primit în dar şi câte o tabletă. Bucuroşi, viitorii elevi au promis că vor aduce acasă doar note de 10.

"Cărți, caiete, pixuri, creioane. - Și ce vă place cel mai mult? - Mie planșeta. - Dar ție? - Mie creioanele, caietele", a spus Marius Surugiu, elev.

Mama tripleţilor, Tatiana Surugiu, a spus că trăieşte emoţii puternice la acest început de toamnă şi a ţinut să-i mulțumească domnului Vlad Plahotniuc şi echipei Edelweiss pentru sprijin.

"Eu retrăiesc împreună cu ei, la mine se începe viața de la început, prima dată în clasa întâi. Parcă plec și eu cu dânșii în clasa întâi. Mulțumim frumos Fundației "Edelweiss" și scumpului nostru nan, care are grijă și nu uită niciodată de noi", a menţionat Tatiana Surugiu.

"Fondatorul "Edelweiss", Vlad Plahotniuc, care este și nașul de botez al tripleților Surugiu, are mereu grijă să le fie alături. Trăim un moment tare important al vieții lor, urmează să pășească pragul școlii. Dânsul le urează să aibă parte de succese, îi încurajează să învețe și să asculte fiecare povață a pedagogului", a declarat Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundației "Edelweiss".

Copiii spun că sunt nerăbdători să înceapă şcoală, deoarece sunt curioşi şi dornici de a dobândi cunoştinţe noi:

"Ai așteptat mult să vină școala? - Da. Vreau să învăț bine, să fiu elevă și să aduc acasă nota 10".

Mândru de costumul sportiv şi încălţămintea primite în dar de la "Edelweiss", Marius a spus că el va fi cel mai bun la orele de sport.

În semn de mulțumire pentru darurile primite de la Fundația lui Vlad Plahotniuc, copiii au recitat poezii.

Tripleţii Marius, Alexandrina şi Anastasia au venit pe lume în data de 29 ianuarie 2011, la Institutul Mamei şi Copilului. Naş de botez le-a fost Vlad Plahotniuc. De atunci, Fondatorul "Edelweiss" este mereu alături de familia Surugiu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu