Surprize pentru cvadrupleții familiei Ursu din Glodeni. Fundațiaa Edelweiss le-a adus jucării micuţiilor

Embed:

Surprize pentru cvadrupleții familiei Ursu din orașul Glodeni. În ajun de Ziua Internațională a Copilului micuții de un an și jumătate au fost vizitați de reprezentanții Fundației „Edelweiss”, care le-au adus în dar ansambluri de joacă, biciclete și produse alimentare. Părinții s-au bucurat și spun că lucrurile le vor fi de mare folos.

Mama cvadrupleților spune că demult dorea să amenajeze în curtea casei un spațiu de joacă pentru copii. Și pentru că știa de acțiunile frumoase pe care le face echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc, "Edelweiss" în toată țara, a decis să li se adreseze anume lor după ajutor.

"Nici nu am visat. Mulțumesc foarte mult Fundației „Edelweiss” că au fost receptivi și ne-au bucurat cu aceste frumoase cadouri și copiii sunt foarte bucuroși", a spus NATALIA URSU.

Bunica cvadrupleților spune că, adesea, nepoțeii ei nu puteau împărți puținele jucării pe care le aveau. Acum Fundația „Edelweiss” a îndeplinit dorințele copiilor şi le-a adus în dar o mulțime de jucării.

"Dacă se jucau unul cu o mașinică, toți după dânsa alergau. Acuma cred că mai bine, mai multe, acum o să aleagă fiecare unde o să dorească. Suntem foarte bucuroși nu ne-am așteptat la așa cadou frumos", a spus VALENTINA DODU, bunica. 

Susținerea familiilor și a copiilor este unul din principalele obiective ale Fundației "Edelweiss", al cărei Fondator este Vlad Plahotniuc.

"Astăzi echipa Fundației lui Vlad PlahotniucEdelweiss”a vizitat în orașul Glodeni o familie binecuvântată aș putea spune deoarece este o familie în care cresc patru copii, de o data de aceiași vârstă. Sunt o familie foarte dragă nouă, sunt beneficiarii campaniei „O nouă viață”. Noi rămânem aproape de beneficiarii campaniilor noastre, sunt parte din familia nostră", a spus LIDIA CUCOȘ, director executiv al Fundaţiei "Edelweiss".

În cei peste doi ani de zile în care a fost derulată Campania „O nouă viaţă”, a Fundaţiei lui Vlad PlahotniucEdelweiss”, aproape 30 de mii de familii din toată țara au beneficiat de cutii-cadou cu produse de primă necesitate pentru îngrijirea copilului. Din luna decembrie a anului trecut, proiectul a fost preluat de Guvern, fiind implementat în toată țara.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu