Surprize pentru cei mici la Târgul de Crăciun din Chișinău. Ce pot face copiii în CASA lui Moș Crăciun (VIDEO)

Embed:

O roată panoramică cu înălţimea de 20 de metri, brad adus din munţii Carpaţi şi CD-uri cu cele mai alese colinde. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru a doua ediţie a Târgului de Crăciun organizat de Guvern. Evenimentul va fi inaugurat în data de 15 decembrie pe strada 31 august. Autoritățile speră că şi în acest an, târgul va fi un motiv în plus ca cetăţenii plecaţi peste hotare să revină acasă, unde vor sărbători așa cum se face în marile orașe europene.

Cea de a doua ediţie vine cu multe surprize. Nu va lipsi caruselul veneţian, dar şi cel mai mare patinoar din ţară. Vor fi amenajate mai multe zone de poveste, inclusiv Căsuţa lui Moș Crăciun.

Andrei Locoman, director Moldova-Concert a dezvăluit detalii despre Târgul Acasă de Crăciun și ce pot face copiii în casa lui Moș Crăciun.

"Copiii trebuie să știe că Moș Crăciun s-a pornit deja spre Chișinău. Chiar în spotul de promovare a târgului a fost văzut astăzi pe Moș Crăciun că e în pregătiri și s-a îndreptat spre Chișinău. Toți micuții trebuie să știe că din 15 decembrie, Moșul îi așteaptă în reședința sa din Târgul de Crăciun. Acolo, moșul vrea să îi asculte pe cei mici dacă au note bune, dacă au fost ascultători, dacă au ascultat părinții și bineînțeles de la Moșul nimeni nu va placa cu mâna goală. Cres că vor pleca acasă toți copiii foarte mulțumiți și bine răsplătiți, așa cum știe moșul să o facă", a declarat Andrei Locoman, director Moldova-Concert.

Mai multe imformație aflați din PUBLIKA REPORT.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu