SURPRIZE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN. Edelweiss a organizat un atelier creativ a lui Moş Crăciun

Embed:

Mai multe surprize plăcute pentru copiii care vor veni la Târgul de Crăciun din Scuarul Palatului Naţional. Fundația lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a organizat un atelier creativ a lui Moş Crăciun.

Fiecare vizitator va putea să-şi dezvolte abilităţile creative, confecţionând obiecte decorative, dar şi să imortalizeze momentele unice în fotografii. Activităţile vor fi în fiecare zi diferite, iar accesul în atelier va fi absolut gratuit.

Echipa creativă, compusă din 20 de persoane, a muncit o săptămână pentru a amenaja şi reda întocmai atmosfera atelierului lui Moş Crăciun.

"Totul este făcut manual, realizat cu mâinele noastre, am decorat, am vopsit şi prins. Şi tot de noi a fost gândită această poveste. Când va fi întuneric şi vor lumina aici lămpile, va fi mult mai frumos aici"

"Eu singur cu copii mei o să vin, o să le arăt munca mea, ce frumuseţe s-a primit."

Căsuţa lui Moş Crăciun va fi iluminată atât din interior cât şi din exterior. Pentru aceasta s-au folosit peste 70 de metri de lumini şi ghirlande.

"O să fie foarte frumos, cum în interior aşa şi în exterior, la banchete, fulgi o să fie, mai avem de mai pus nişte fulgi, o să fie tot luminate aşa că vă invităm diseară."

"Copii în afară de distracţii o să găsească aici şi multe ocupaţii folositoare care să le dezvolte creativitatea şi imaginaţia."

În Atelierul lui Moș Crăciun organizat de Fundația lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” fiecare vizitator va putea confecţiona jucării pentru brad şi alte decoraţiuni pentru amenajarea casei de sărbători,.

"Astfel, în perioada sărbătorilor de iarnă vom oferi o paletă largă de workshopuri gratuite pentru micuţi, fotografii şi deprinderi creative, îndrumate de echipa de reni al lui Moş Crăciun. Astfel, zeci de copiii vor putea beneficia de o experienţă cu totul deosebită", a spus managerul Edelweiss, Daniela Caraiman.

Fiecare copil care va veni la atelierul lui Moș Crăciun, organizat de Fundația lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, va pleca acasă cu obiectul confecţionat, cu multe poze şi amintiri plăcute. Atelierul va fi deschis din această seară până pe 15 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu