SURPRIZE la gala KOK de la Chişinău. Alexandru Prepeliță, DECIS SĂ CÂŞTIGE TROFEUL

Lupte de zile mari la gala KOK de la Chişinău. Cireaşa de pe tort a galei de pe 1 aprilie va fi turneul-piramidă în categoria de 71 de kilograme.

Ţara noastră va fi reprezentată de Alexandru Prepeliţă. În semifinale acesta se va lupta cu cipriotul Georgios Kostanidis. În cea de-a doua semifinală, letonul Veaceslav Tevinş se va duela cu românul Andrei Leuştean.

Câştigătorii vor lupta în aceeaşi seară pentru trofeu. Prepeliţă a promis că titlul va rămâne acasă.

"Suntem patru luptători, dintre care trei sunt renumiţi şi mult mai experimentaţi ca mine. Am o responsabilitate foarte mare, dar vreau să demonstrez că sunt cel mai bun şi să rămână cupa acasă", a spus luptătorul KOK, Moldova, Alexandru Prepeliță.

Alexandru Prepeliţă nu a suferit nicio înfrângere în ringul KOK şi doar două lupte le-a încheiat la egalitate.

"Antrenamentele lui Alexandru şi pregătirile pentru luptă decurg într-un tempou normal. Vom face tot posibilul să arătăm o luptă spectaculoasă", a spus antrenorul,  Nicanor Trocin.

"Este o chestiune foarte interesantă. Vor evolua luptători buni şi tineri. Cred că va fi unul dintre cele mai frumoase Grand Prix-uri din acest an. Câştigătorul acestui turneu se va duela în toamnă, poate chiar în luna septembrie, pentru centura de campion cu Cristian Dorel", a spus preşedintele FEA, Dorin Damir.

La prima gală KOK din acest an de la Chişinău se vor disputa în total 16 lupte.

În cadrul evenimentului sunt programate semifinalele piramidei feminine în categoria de 51 de kilograme. Câştigătoarele celor două lupte se vor confrunta pentru centura de campioană la toamnă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu