Surprize la etapa Ligii de Diamant de la Glasgow

Embed:

Surprize la etapa Ligii de Diamant de la Glasgow. Shelly-Anne Fraser a fost învinsă de Michelle-Lee Ahye la proba de 100 de metri şi a pierdut medalia de aur, iar Allyson Felix s-a mulţumit doar cu medalia de argint la proba de 200 de metri, fiind depăşită de Dafne Schippers.

Campionul Olimpic, David Rudisha, din Kenya, a câştigat proba de 800 de metri din cadrul etapei a noua din supercircuitul de atletism, Liga de Diamant.

Sportivul african a fost cronometrat cu un 1 minut 43 de secunde şi 34 sutimi. Olivier Andre, din Africa de Sud, s-a clasat pe locul doi, iar britanicul Michael Rimmer s-a mulţumit cu medalia de bronz.

Michelle-Lee Ahye, din Trinidad și Tobago, a rămas neînvinsă în acest sezon la proba feminină de 100 de metri.

Sportiva, în vârstă de 22 de ani, s-a impus la Glasgow după ce a învins-o chiar pe campioana olimpică, Shelly-Anne Fraser, din Jamaica. Murielle Ahoure, din Coasta de Fildeș, s-a clasat pe locul trei.

Dafne Schippers, din Olanda, a câştigat medalia de aur la proba de 200 de metri, după ce le-a depăşit pe Allyson Felix, din Statele Unite ale Americii, și Blessing Okagbare, din Nigeria.

Croata Blanka Vlasic s-a impus la proba săritura în înălțime, cu rezultatul de un metru şi 96 centimetri.

Următoarea etapă a supercircuitului de atletism, Liga de Diamant va avea loc pe 18 iulie, în Principatul Monaco.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu