Surprize în NBA! Philadelphia Sixers a învins echipa Chicago Bulls (VIDEO)

Embed:

Philadelphia Sixers este marea surpriză a începutului de sezon din NBA. După victoria cu Miami Heat de acum câteva zile, Philadelphia a câştigat şi meciul cu Chicago Bulls, scor 107-104. Houston Rockets a obţinut a treia victorie consecutivă după ce a învins formaţia Utah Jazz.

Philadelphia Sixers a făcut un meci extraordinar împotriva formaţiei Chicago Bulls. După ce a fost condusă cu 64-49, cei de la Philadelphia s-au impus până la urmă cu 107-104. Evan Turner a fost cel mai bun marcator al echipei Sixers, reuşind 20 de puncte. 

Portland Trailblazers a produs o altă surpriză în NBA, după ce a câştigat cu 115-105 meciul cu San Antonio Spurs. Francezul Nicolas Batum, de la echipa învingătoare, a reuşit primul triple-double al sezonului în NBA, cu 11 puncte, 12 recuperări şi 11 pase decisive. La San Antonio Spurs, Tim Duncan a fost cel mai bun, reuşind 24 de puncte şi 7 recuperări.

Într-un alt meci, Houston Rockets a învins, fără mari emoţii, echipa Utah Jazz cu scorul de 104-93. Echipa din Utah a suferit a treia înfrângere consecutivă, acesta fiind cel mai slab start din ultimii 34 de ani. Jucătorul meciului a fost Chandler Parsons, de la Houston, care şi-a trecut în cont 24 de puncte, 12 recuperări şi 6 pase decisive.

În celelalte meciuri, Indiana Pacers a învins Cleveland Cavaliers cu 89-74, Dallas Mavericks s-a impus în faţa formaţiei Memphis Grizzlies cu scorul de 111-99. Milwaukee Bucks a pierdut partida cu Toronto Raptors, scor 90-97, iar Golden State Warriors a învins Sacramento Kings cu 98-87.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu