Surprize în lotul naționalei Moldovei. Cine sunt jucătorii care vor merge în Antalia pentru partidele amicale cu Coreea de Sud și Azerbaidjan

Surprize în lotul naționalei Moldovei. Noul selecționer, Alexandru Spiridon, a anunțat jucătorii care vor face deplasarea în Antalia pentru partidele amicale cu Coreea de Sud și Azerbaidjan.

În premieră la echipa noastră au fost convocați frații Andrei și Valeriu Macrițchii dar și fundașul Radu Rogac de la formația Dinamo Uzbekistan.

Din lot fac parte și patru fotbaliști care nu sunt legitimați la niciun club, aceștia sunt: Ilie Cebanu, Ion Jardan, Danu Spătaru și Vladislav Ivanov.

După o pauză de mai mult de un a fost convocat portarul formației CSU Craiova, Nicolae Calancea.În amicalele din Turcia, Spiridon se va baza doar pe doi atacanți, Vitalie Damașcan de la AC Torino și Vlad Ambros, fotbalist ce evoluează la Petrocub Hîncești.

Naționala Moldovei a urcat o poziție în clasamentul FIFA, "tricolorii" se află pe locul 166. Liderul clasamentului este Germania, urmată de Brazilia și Portugalia.

Pe 27 ianuarie, Spiridon va debuta pe banca reprezentativei Moldovei. Echipa noastră va juca cu Coreea de Sud, iar trei zile mai târziu o va întâlni pe Azerbaidjan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu