Surprize, flori şi felicitări! Din partea cui au primit femeile astăzi lalele (VIDEO)

Embed:

De 8 martie, forţele de ordine s-au întrecut în... felicitări ingenioase. Inspectorii de patrulare, poliţiştii de frontieră şi carabinierii au decis să le facă femeilor ziua mai frumoasă.

Concertul organizat de Orchestra-Model și Corul de cameră ”Credo” al Departamentului Trupelor de Carabinieri a atras zeci de spectatori.

"Întradevăr ne fac o zi mai specială ca deobicei".

"Muzica îmi place, cum cântă îmi place. Mi-au dat lacrimile".

"Felicit toate mamele, surorile, fiicile noastre. Am transmis nu numai căldura primăverii, dar şi căldura sufletească", scrie Oleg Cazacu, dirijor Orchestra-Model din cadrul DTC.

Gestul carabinierilor i-a inspirat şi pe unii bărbaţi.

"La toate femeile le doresc multă sănătate, spor la muncă, şi să iubească şi să fie iubită".

Şi femeile care au ieșit la plimbare în Scuarul eroilor din Afganistan au avut parte de o supriză plăcută. Doi polițiști cavaleriști au împărțit flori, felicitări și zâmbete cu ocazia zilei Internaționale a Femeilor. Agenţii de patrulare au venit în parc înarmați cu zeci de lalele.

"- Inspectoratul Național de patrulare cu ocazia 8 Martie și vă oferim în dar o lalea. Mulțumesc Frumos. Cu sărbătoarea!
- Vă mulțumesc mult!
- Mulțumesc frumos!
- Cu sărbătoarea!"
- Mulțumesc.
- Domnule, întâmplător nu sunteți un prinț?
- Posibil!

Reprezentantele sexului frumos au au rămas măgulite de gestul agenților de patrulare şi spun că e prima dată când primesc daruri de la polițiști.

"Sinceră să fiu, nu m-am așteptat. A fost o adevărată supriză. A fost super!"

"E foarte plăcut să primeşti felicitări de la poliţişti în această zi specială. Mulțumim."

"Sunt foarte frumoși acești cai și copiii sunt absolut încântați. Adică, e o idee foarte bună."

"Nu m-am așteptat. Foarte frumos, mai des așa ceva. "

"Doamnelor și femeilor le doresc sănătate, fericire și fie ca jumătatea a doua să fie mereu alături, să fie gingașe mereu", scrie Andrei Maciuca, subofițer superior Cavalerie, INP.

Și polițiștii de frontieră au felicitat femeile. Ei au făcut un spot emoționant.

Femeile au primit urări şi din partea bărbaţilor din Partidul Democrat. Liderii formațiunii, Vlad Plahotniuc, Pavel Filip și Andrian Candu, au apărut într-un videoclip special filmat pentru a le aduce omagii domnelor. Fruntașii din PDM au spus că viața, dragostea și bucuria sunt printre puținele daruri pe care femeile ni le oferă în fiecare zi. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu