SURPRIZE DE SĂRBĂTORI: Sute de copii din familii nevoiaşe au privit aseară "Alice în ţara minunilor"

Embed:
Surprizele de sărbători nu se încheie. 1800 de bilete au fost oferite gratuit copiilor din familii nevoiaşe şi celor care au avut succes la învăţătură, pentru a viziona spectacolul "Alice în țara minunilor", în interpretarea Circului "Eliseum" din Kiev. Spectatorii au rămas încântaţi de dansul actorilor şi de showul de lumini, toate montate pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac".

Spectacolul reprezintă o adaptare după mult îndrăgita carte cu acelaşi nume - "Alice în ţara minunilor", de Lewis Carroll. Eroii din poveste transmit toate sentimentele doar prin gesturi, mimici, dans şi acrobaţii iscusite.

"Aici e interesant pentru toţi. Pentru mama, tata şi pentru copii de diferite vârste. Noi avem acrobaţi foarte buni, artişti de circ", a spu coregraful, Iulia Saharova.

După ce au jucat pe scenele din Ucraina, Turcia, Rusia, Belarus, Franța, China, actorii teatrului au ajuns şi la noi, aceasta fiind o premieră pentru Moldova.

"Când publicul se bucură de ceea ce noi prezentăm, asta e ceva nemaipomenit", a spus artistul, Danilo Diacenko.

Foarte interesant. Magic. Magie înainte de sărbători. Mie mi-a plăcut cum ei au dansat "prim tanţul"

"Foarte frumos şi cred că ar trebui să fie cât mai multe spectcole de acest gen"

Evenimentul este organizat în cadrul "Târgului de Crăciun", la iniţiativa Guvernului.

"Este o producţie unde se îmbină mai multe genuri de artă, aici vorbim de coregrafie, despre teatru şi despre circ. Este un spectacol fără cuvinte şi unde este totul foarte clar şi foarte expresiv", a spus directorul Palatului Naţional "Nicolae Sulac", Andrei Locoman.

Biletele gratuite au fost oferite copiilor din diferite regiuni ale ţării, precum şi din stânga Nistrului.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu