SURPRIZE DE LA METEO: Cum va fi vremea în weekend

Mâine, în toată ţara va ploua cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca maxima va fi de 15 grade Celsius. Cu un grad mai cald va fi la Bălţi şi Orhei. Pentru Tiraspol, meteorologii prognozează 18 grade, iar pentru Leova şi Comrat câte 19. Maxime de 20 de grade se aşteaptă la Cahul.

La noapte în Capitală va ploua cu descărcări electrice, iar maxima va fi de 17 grade Celsius. Şi pe parcursul zilei de mâine în Chişinău sunt prognozate averse cu maxime de 18 grade. În următoarele zile, mercurul din termometre nu va urca mai sus de 26 de grade Celsius.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi senin. La Madrid meteorologii anunță 36 de grade, iar la Roma se vor înregistra 28 de grade Celsius. La Londra şi Paris sunt anunţate 22 grade, iar cerul va fi senin. La Berlin va ploua şi vor fi înregistrate 17 grade Celsius. La Viena şi Belgrad cerul va fi senin cu 21 de grade.

La Praga mercurul din termometre va indica 15 grade. La Varşovia vor fi 18 de grade, iar la Budapesta cu două grade mai mult. La Bucureşti se vor înregistra 21 de grade, iar la Atena mercurul din termometre se va ridica până la 31 de grade. La Kiev se anunţă 16 de grade Celsius însoţite de ploi cu descărcări electrice. La Moscova se așteaptă 29 de grade Celsius. La Ankara cerul va fi senin cu 28 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu