SURPRIZE DE LA METEO: Cum va fi vremea în weekend

Embed:

Mâine în toată ţara va ploua cu descărcări electrice. La Briceni, meterologii prognozează maxime de 24 de grade Celsius, iar la Soroca va fi cu două grade mai cald. La Bălţi vor fi 27 de grade, iar la Orhei 28. Pentru Tiraspol şi Leova sunt prognozate câte 31 de grade Celsius, iar la Cahul Şi Comrat maxima va fi de 32 de grade.

La noapte în Chişinău vor fi 18 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală mercurul din termometre va urca până la 31 de grade şi va ploua cu descărcări electrice. În următoarele zile, maxima termică nu va depăşi 28 de grade, iar cerul va fi noros.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua slab. La Madrid meteorologii anunţă 31 de grade cu cer senin. La Paris se vor înregistra 21 de grade Celsius, iar la Berlin vor fi 26 de grade. La Londra termometrele vor indica 18 grade Celsius. În capitala Italiei vor cădea precipitaţii, cu temperaturii de 28 de grade Celsius.

La Viena maxima din termometre va urca până la 27 de grade Celsius , iar cerul va fi senin. La Varşovia, Budapesta şi Belgrad vor fi 26 de grade Celsius. La Praga mercurul din termometre va indica 25 de grade. La Bucureşti cerul va fi senin şi se vor înregistra 29 de grade, iar la Ankara va fi cu un grad mai puţin.

La Kiev meteorologii anunţă precipitaţii, cu valori de 26 de grade, iar la Atena vor fi 27 de grade. La Moscova sunt prognozate 23 grade Celsius cu cer senin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu