SURPRIZE DE LA METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

Embed:

Mâine, în toată ţara vor cădea ploi cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-est, slab la moderat. La Briceni şi Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai cald. La Orhei va ploua şi vor fi 27 de grade. La Tiraspol meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

Mâine în Chişinău se vor înregistra 28 de grade Celsius, iar meteorologii prognozează ploi cu descărcări electrice. Noaptea termometrele vor indica 21 de grade. În următoarele zile maximele vor urca până la 34 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 34 de grade Celsius, iar la Paris temperaturile scad până la 26 de grade Celsius. La Londra va ploua şi se va înregistra 29 de grade, iar la Roma cerul va fi senin şi temperaturile vor urca până la 33 de grade.

La Berlin mercurul din termometre va indica 32 de grade. La Viena maximele vor fi de până la 31 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil. La Praga şi Budapesta sunt anunţate temperaturi de 30 şi respectiv 31 de grade.

La Varşovia şi Bucureşti se vor înregistra 31 de grade. La Atena şi Ankara vor fi 30 de grade, izolat vor cădea ploi. La Moscova se anunţă temperaturi de 30 de grade şi ploi cu descărcări electrice. La Kiev va ploua şi vor fi 28 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu