Surprize de la meteo! Ce ne aşteaptă în următoarele zile

Embed:

Mâine în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 21 de grade Celsius, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 23 de grade. La Tiraspol vor fi 24 de grade, iar la Leova, 25. La Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 26 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 11 grade, iar mâine vor fi 24.

În următoarele zile se anunţă vreme instabilă. Maximele vor oscila între 22 şi 27 de grade, iar minimele vor varia între 9 şi 14.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. În unele regiuni va ploua. La Madrid, termometrele vor indica 27 de grade, iar la Paris vor fi 21. La Londra se vor înregistra 18 grade, iar la Berlin va fi cu unul mai puţin.

În capitala Italiei sunt prognozate 26 de grade. La Viena şi Budapesta sunt anunţate 24, iar la Praga vor fi 21 de grade. La Varşovia se anunţă 16 grade. La Belgrad nu va fi mai cald de 26 de grade. La Bucureşti se aşteaptă 28 de grade, iar la Atena va fi cu unul mai mult. La Kiev şi Moscova, termometrele vor indica 16 grade. La Ankara, maxima va fi de 28 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu