Surpriză uriaşă pentru telespectatorii Canal2! Un nou serial turcesc, îndrăgit de milioane de oameni, în curând pe micile ecrane

Canal 2 alege pentru telespectatorii săi tot ce este mai bun. De această dată, după amiezile vor fi mai frumoase datorită unui nou serial turcesc, care a încântat un număr colosal de spectatori din 74 de ţări ale lumii. Dragoste Infinită a devenit filmul fenomen, care a cules trofeu după trofeu, fiind primul serial turcesc care a câştigat un premiu Emmy, scrie canal2.md.

Producţia turcească Dragoste infinită sau Kara Sevda îi are în prin plan pe celebrii actori Neslihan Atagul şi Burak Ozcivit. Acesta este primul serial turcesc nominalizat la Gala International Emmy Awards, la categoria telenovelă.

Filmul a câștigat, chiar de la lansare, aprecierea publicului, inclusiv al celui din străinătate. Cele două sezoane au fost traduse în peste 50 de limbi, printre care italiană, spaniolă, şi chiar arabă. Mai nou, filmul va putea fi urmărit şi în limba română, în curând, la Canal 2.

MAI MULTE DETALII AFLAŢI PE CANAL2.MD.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu