SURPRIZĂ pentru un şofer din Anenii Noi! Maşina bărbatului a dispărut din parcarea Inspectoratului Naţional de Patrulare

Embed:

A rămas fără maşină, după ce vehiculul a dispărut de la parcarea cu plată a Inspectoratului Naţional de Patrulare. I s-a întâmplat unui bărbat din satul Floreni, raionul Anenii Noi, care suţine că poliţia a eliberat automobilul unei alte persoane în baza unei procuri false. De cealalată parte, oamenii legii declară că nu pot face diferenţa între documentele autentice şi cele false.

Oleg Hâncu a împrumutat maşina unui prieten în timp ce era plecat la muncă peste hotare. Prietenul său a fost prins în stare de ebrietate la volan, iar poliţiştii i-au confiscat automobilul. Când a revenit în ţară, bărbatul nu şi-a mai găsit maşina în parcarea Poliţiei Rutiere.

"Am venit la dumnealor, la poliţie rutieră, am întrebat unde-i maşina. Domnul Valentin mi-a spus că probabil el a eliberat-o pe o procură falsă. Am fost sunat de către un prieten din orăşelul Dobrogea care mi-a confirmat că automobilul meu se află în Dobrogea, nu ştiu din ce cauză", a declarat proprietarul autoturismului, Oleg Hâncu.

De cealaltă parte, reprezentanţii Inspectoratului Naţional de Patrulare susţin că nu pot verifica autenticitatea documentelor prezentate.

"Eu nu sunt expert, eu văd procura, nu pot să trimit fiecare procură la expertiză. În cazul în care domnul va depune o cerere în cancelarie la Doina 102, nemijlocit la Inspectorat, copia actelor în baza cărora a fost eliberat ", a menţionat inspectorul principal al Secţiei supraveghere contravenţională INP, Valentin Reabenki.

Oleg Hâncu spune că a depus o cerere la Direcţia Anticorupţie a Ministerului Afacerilor Interne, pentru a investiga cazul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu