Surpriză pentru suporterii Tottenham Hotspur. Vizitatorii noului stadion al clubului englez s-au întâlnit cu fotbalistul Heung-Min Son

Tottenham Hotspur a făcut o surpriză enormă unui grup de suporteri în momentul în care aceștia se aflau într-o excursie pe noul stadion al clubului englez. Conform programului, oaspeții au vizitat vestiarul lui Hotspur, unul dintre cele mai importante locuri pentru fiecare echipă, și, la un moment dat, au fost rugate să iasă pentru câteva minute. La revenire, susţinătorii grupării engleze au rămas mască, găsindu-l în vestiar pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti al clubului londonez, sud-coreeanul Heung-Min Son.

După câteva clipe de şoc, suporterii au făcut poze cu atacantul sud-coreean şi nu au uitat să-l încurajeze.

"Sunt foarte şi foarte recunoscător! Sunt în culmea fericirii, este ceva minunat, mintea mea explodează".

"Nu m-am aşteptat la aşa ceva! Într-adevăr, a fost o surpriză plăcută. Am emoţii şi vreau să plâng acum de fericire. Este ceva extraordinar să-l întâlneşti pe asemenea jucător ca Son. Nu-mi ajung cuvinte pentru a-mi exprima sentimentele".

Sâmbătă, 11 ianuarie, Tottenham Hotspur va găzdui pe propria arenă, în cadrul etapei a 22-a a campionatului englez, pe liderul clasamentului, FC Liverpool, într-o reeditare a ultimei finale de Liga Campionilor.

loading...

Lasă un comentariu