Surpriză pe o stradă din Durlești. După ce s-a înfundat o canalizare, strada s-a transformat în patinuar

Embed:
O porţiune din strada Caucazului din oraşul Durleşti s-a transformat peste noapte în patinoar. Tone de apă menajeră au ajuns pe drum şi s-au transformat în gheaţă după ce o ţeavă de canalizare a refulat. Cel mai greu le-a fost şoferilor, care alunecau pe asflatul-oglindă.

"Nu contează ce fel de cauciucuri ai la maşină. Automobilul este greu de manevrat din cauza gheţii. "

Oamenii spun că ţeava stă înfundată de patru zile.

"Duminică seara a început, de hram chiar şi ne-am gândit că poate o să vină o să cureţe. S-a astupat şi iată se duce tot satul mirosul. A mai fost vreo jumătate de lună în urmă, au venit, au curăţit şi gata."

"Aseară curgea tot drumul. Aici la noi în fiecare săptămână este. Iaca se ţin de garduri, iaca cum merg înţelegeţi"

"Permanent pe Caucazului e apă, deatâta cred că nici nu face drumurile. E periculos, dimineaţă un taxist s-a oprit drept aici în fântână."

Potrivit primarului din Durleşti, reţeaua de canalizare este în gestiunea autorităţilor locale, dar de reparaţia acesteia sunt responsabili cei de la "Apă Canal-Chişinău".

"A fost blocată reţeaua de canalizare ca rezultat a nerespectării de către consumatori a regulelor de folosire a reţelelor de canalizare centralizată. Reţeaua dată unde au fost efectuate lucrările de faţă, la moment nu este în gestiunea SA. "Apă Canal Chişinău". Este în gestiunea primăriei oraşului Durleşti", a spus şef departamentul reţele de canalizare "Apă-Canal Chişinău", Nicolae Racu.

Reţeaua de canalizare din oraşul Durleşti măsoară în jur de 65 de kilometri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu