Surpriză neplăcută pentru fanii lui Beyonce! Mai multe melodii punk, înregistrate pe noul album al artistei

Mai mulţi fani ai artistei Beyonce au avut parte de o surpriză după ce au cumpărat albumul "Lemonade" pe vinil. Printre melodiile cântăreţei apăreau şi unele ale formaţiei canadiene punk Zex, scrie go4it.ro.

Greşeala a fost făcută de fabrica din Germania care produce vinilurile. Unii fani nu au fost încântaţi, deoarece au aşteptat luni de zile pentru ca albumul să fie disponibil şi în acest format. Alţii au preciat albumul inedit.

"E muzică bună şi pe partea cealaltă", a scris cineva pe Twitter.

Casa de discuri a artistei, Columbia Records, şi-a cerut scuze pentru eroare şi le va oferi copii gratuite celor care au primit albume cu melodii punk.

Beyonce nu a făcut declaraţii, deoarece se află într-o pauză după naşterea celor doi gemeni ai săi, Rumi şi Sir.

Vinilul este un mediu de stocare pentru muzică care a revenit puternic, în ciuda popularităţii formatelor digitale şi a serviciilor de streaming. În 2016, vânzările de viniluri au atins maximul ultimilor 25 de ani în Marea Britanie, ajungând la 3,2 milioane de unităţi. În 2015, vînzările de astfel de discuri au generat venituri de 416 milioane de dolari la nivel global, faţă de 35 de milioane de dolari în 2005, potrivit Statista

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu