SURPRIZĂ INEDITĂ! Târgul Acasă de Crăciun va avea COLINDUL lui (VIDEO)

Embed:

Târgul Acasă de Crăciun va avea propriul colind. Trupa Brio Sonores a scris un cântec care va bucura toți moldovenii și îi vor aduce mai aproape de casă. Surpriza pregătită de băieții de la Brio Sonores a fost divulgată de premierul Pavel Filip.

"Acasă de Crăciun se numește și una din surprizele din acest an. Este vorba despre un colind, care a fost scris de băieții din trupa Brio Sonores special pentru Târgul de Crăciun. Am toată certitudinea că acest colind va fi și imnul Târgului de Crăciun, atât mai mult, băieții vor avea și un CD care va purta denumirea Acasă de Crăciun, va fi un CD de colinde", a declarat Pavel Filip.

CITEȘTE ȘI: Pavel Filip, DETALII despre Târgul de Crăciun: Vom avea o ROATĂ PANORAMICĂ, iar Pomul de Crăciun este oferit de România

Andrei Locoman, directorul Palatului Național, a declarat că 2.000 de exemplare a CD-ului Acasă de Crăciun va fi dăruit gratis  celor care vor fi prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun în data de 15 decembrie.

"Lansarea de disc, cu toate colindele românești, dar și internaționale, care vor avea loc chiar la deschiderea Târgului de Crăciuc, în data de 15, la orele 19:00, unde băieții vor prezenta acest CD și unde cu suportul Guvernului Republicii Moldova vor fi 2.000 de exemplare care vor fi donate tuturor doritorilor. La fel, cu suportul guvernului Republicii Moldova, în data de 4, 5 și 6 ianuarie, în premieră, la Chișinău aducem un spectacol, o poveste, este un show cu elemente de circ, coregrafie și actori dramatice. În aceste 3 zile la Palatul Național sunt așteptați 1.800 de copii din toată țara care vor viziona gratuit această poveste. Vă așteptăm din 15 decembrie pe toții cu toți cei dragi să vizitați Târgul de Crăciun", a declarat Andrei Locoman, directorul Palatului Național.

PUBLIKA.MD amintește că Târgul de Crăciun va fi organizat și în acest an de Guvern. Iarmarocul va fi deschis în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie. Pomul de Crăciun în acest an va fi oferit de România, iar o surpriză va fi o roată panoramică cu înălţimea de 20 de metri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu