Surpriză în NBA: Dallas Mavericks, eliminată de Oklahoma City Thunder

Embed:

Surpriză de proporţii în prima etapă a play-off-ului din NBA! Campioana în exerciţiu, Dallas Mavericks, a fost eliminată de Oklahoma City Thunder, cu scorul general de 4-0. În ultimul meci din serie, Oklahoma City s-a impus spectaculos cu scorul de 103-97.

Deţinătoarea titlului în NBA, Dallas Maverick a fost eliminată de revelaţia Oklahoma City Thunder chiar în primul tur din play-off.

Oklahoma City a învins cu un categoric 4-0 la general, după ce a câştigat şi meciul patru disputat în Texas. Conduşi cu 12 puncte când mai erau de jucat zece minute, jucătorii de la Thunder au forţat revenirea şi s-au impus în final cu 103-97.

James Harden a fost jucătorul decisiv la învingători. Acesta şi-a trecut în cont 29 de puncte, dintre care 15 au fost marcate în sfertul patru.

Dallas a devenit prima campioană din ultimii cinci ani care a fost eliminată în primul tur al play-off-ului. În 2007, Miami Heat a fost eliminată de Chicago Bulls. Oklahoma Thunder este prima echipă calificată în runda a doua a play-off-ului din acest sezon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu