SURPRIZĂ în finala Cupei Moldovei la fotbal în sală! Care echipe se vor duela pentru trofeu

Embed:

Finalistă surpriză în Cupei Moldovei la fotbal în sală! Progress Chişinău va lupta pentru trofeu cu divizionara secundă, Rîmbcom Căuşeni. Jucătorii echipei din Capitală spun că adversarul este unul incomod, deoarece este o formaţie absolut necunoscută.

În acest an în finala Cupei Moldovei se vor duela campioana Progress Chişinău şi echipa din a doua ligă valorică Rîmbcom Căuşeni. Prima va disputa a treia finală a acestei competiţii, iar Rîmbcom este revelaţia sezonului. Echipa din Căuşeni a fost fondată cu doi ani în urmă şi evoluează în Divizia A, unde ocupă în prezent locul trei.

"Noi am demonstrat că echipa Rîmbcom reprezintă ceva în fotbalul moldovenesc. Am avut ca scop să ajungem în sferturile de finală ale Cupei Moldovei, însă am demonstrat că putem ceva mai mult", a spus președintele Râmbcom, Nicolae Fachira. 

Pentru Rîmbcom în finală va evolua şi fostul jucător al formaţiilor Milsami, FC Costuleni şi Saxan, Vasile Ţuguţchi.

"Este prima finală şi suntem foarte fericiţi. Suntem chiar şi într-o oarecare măsură uimiţi de prestaţia noastră, până a ajunge în finală", a mărturisit jucătorul Râmbcom, Vasile Țuguțchi. 

Antrenorul echipei Progress, Dorin Coceban cosideră că meciul cu divizionara secundă va fi unul mai dificil decât în finalele precedente.

"Va fi un meci greu, atât pentru noi cât şi pentru ei. Nu am mai jucat cu ei, este ceva nou pentru noi. Din echipele cu care am mai jucat ştim fiecare jucător ce reprezintă", a declarat antrenorul-jucător al echipei Progress, Dorin Coceban. 

Finala Cupei Moldovei la fotbal în sală se va disputa la Futsal Arena FMF, miercuri, cu începere de la ora 19:00. Preţul biletelor este de 30 de lei.

"Suntem pregătiţi foarte bine. Sala este gata de meci. Cea mai bună veste pentru toţi este faptul că s-au vândut deja aproape 300 de bilete", a spus președintele AFSM, Alexandru Burlac. 

Finala Cupei Moldovei la futsal se va juca pentru a 15-a oară. Cele mai multe trofee le-a câştigat Lexmax Chişinău, trei la număr. Anul trecut Cupa a fost cucerită în premieră de Tarsus.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu