Surpriză în Divizia Naţională de fotbal. Sheriff Tiraspol a pierdut primele puncte în acest sezon

Embed:
Surpriză în Divizia Naţională de fotbal. Campioana în exerciţiu de funcțiune, Sheriff Tiraspol, a pierdut primele puncte în acest sezon, remizând în deplasare la Suruceni, cu Sfântul Gheorghe.

Tiraspolenii au condus de două ori pe parcursul partidei, însă au fost egalaţi de fiecare dată.

Mateo Suşici a deschis scorul în minutul 17, iar Sergiu Istrati a restabilit egalitatea peste doar 3 minute. Eugen Oancea a readus-o pe Sheriff în avantaj peste alte 7 minute, însă acelaşi Istrati a egalat în minutul 38 şi, după cum s-a adeverit ulterior, a stabilit scorul final de 2-2.

Într-o altă partidă a etapei a cincea Zimbru Chişinău a obţinut prima victorie din actuala ediţie a Diviziei Naţionale. "Galben-verzii" au învins la Ternăuca pe Dinamo-Auto Tiraspol cu scorul de 3-1.

Eugeniu Sidorenco a deschis scorul în minutul 26, iar Denis Janu a egalat peste un sfert de oră. Oaspeţii au plecat la vestiare în avantaj după ce Ion Nicolăescu a înscris în prelungirile primei reprize. Acelaşi Nicolăescu a mai punctat o dată în minutul 60 și a stabilit scorul final.

Cu o zi mai devreme, Milsami Orhei remizase 2-2 în deplasare cu Zaria Bălţi, iar Speranţa Nisporeni a terminat de asemeni la egalitate meciul cu Petrocub Hânceşti, scor alb 0-0.

În clasament conduce Sheriff Tiraspol cu 13 puncte, iar Milsami e pe locul 2, cu 10 puncte la activ. Urmează Petrocub cu 7 puncte pe poziţia a 3-a, iar Zimbru, cu 6, a urcat pe locul 4.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu