Surpriză în Cupa Angliei. Manchester United a fost învinsă de Wolverhampton Wonderers

Surpriză de proporții în sferturile de finală ale Cupei Angliei. Wolverhampton Wonderers a dispus pe teren propriu de Manchester United cu scorul de 2-1 și s-a calificat în semifinalele competiției.

Gazdele au deschis scorul destul de târziu, în minutul 70, prin atacantul mexican Raul Jimenez, care a profitat de degringolada din careul "diavolilor roșii".

6 minute mai târziu "lupii" și-au dublat avantajul prin portughezul Diego Jota, iar Manchester United a înscris golul de onoare abia într-al cincilea minut de prelungiri prin Marcus Rashford.

În semifinalele Cupei Angliei se va prezenta și Manchester City. Discipolii lui Pep Guardiola s-au impus dramatic, cu 3-2, în deplasarea din Țara Galilor, pe terenul lui Swansea City.

Surprinzător, formația galeză a ajuns să conducă la pauză cu scorul de 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate de Matt Grimes din penalty în minutul 20 și Bersant Celina, 10 minute mai târziu.

În repriza secundă, însă, "citadinii" au restabilit status-quo-ul. Mai întâi, Bernardo Silva a redus din handicap în minutul 69.

Apoi Kun Aguero a restabilit egalitatea în minutul 78, din lovitură de la 11 metri, iar în minutul 89 tot el a înscris golul calificării.
Pe aceeaşi temă