Surpriză în Campionatul național de volei. Elevii lui Alexandru Dudicov au câştigat partida cu Olimp Ungheni

Embed:

Echipa Universităţii de Stat din Moldova a furnizat surpriza etapei în campionatul naţional de volei. Elevii lui Alexandru Dudicov au câştigat partida cu Olimp Ungheni, care înainte de meci era liderul clasamentului.

Studenţii au câştigat primele două seturi cu 25-23 şi 25-15. Olimp s-a impus în actul al treilea, însă a fost doar un foc pe paie. Formaţia Universităţii de Stat a luat următorul set cu 25-16 şi a obţinut victoria.

"Ştim bine echipa adversă. Am făcut tatica după calităţile fiecărui jucător din lotul lor. Echipa a evoluat bine per ansamblu. La noi s-au evindenţiat Ion Moisei şi Vasile Talpă", a spus antrenorul USM Chişinău, Alexandru Dudicov. 

"Universitatea de Stat în sala ei întotdeauna joacă bine. Băieţii nu au acceptat meciul normal şi au început foarte rău. Am pierdut două seturi. Universitatea de Stat a jucat bine şi a meritat acest câştig", a spus antrenorul Olimp Ungheni, Sergiu Marinescu. 

"Mai buni? La servire şi la bloc. Ei au fost slabi la primire, ceea ce ne-a ajutat pe noi să punem un bloc mai puternic", a declarat jucătorul USM Chișinău, Ion Moisei. 

Olimp Ungheni a coborât pe locul secund în clasament după înfrângerea în meciul cu formaţia Universităţii de Stat.

Noul lider al Campionatului Moldovei la volei masculin a devenit Dinamo Tiraspol, care a învins echipa şcolii sportive numărul 2 din Tighina.

Deţinătoarea titlului, Dinamo-MAI Chişinău, a învins gruparea HMSK.  În această etapă Politeh Chişinău nu a jucat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu