Surpriză din partea Edelweiss. Rechizite şi hăinuţe pentru şcolarii din 12 familii dezavantajate

Embed:

Pregătirile pentru începutul noului an școlar au reprezentat un motiv de îngrijorare pentru mulți părinți din țară, care se confruntă cu o situație financiară grea. Deși ei au încercat să pună deoparte banii necesari pentru rechizite, tot aveau nevoie de ajutor pentru a-și trimite copiii la școală, de 1 septembrie.

Pentru o parte dintre acești părinți, Fundația Edelweiss a venit cu o surpriză frumoasă. Fundația patronată de Vlad Plahotniuc le-a oferit unor copii din familii vulnerabile tot necesarul pentru a păşi "cu dreptul" în lumea cunoştinţelor.

Recent, familia Crăciun din raionul Criuleni a devenit mai numeroasă. Angela a dat naştere celui de-al patrulea copil, pe nume Maria. Fericirea a fost umbrită însă de greutăţi. Soţul ei are deficienţe de vedere, ceea ce nu îi permite să aibă un loc de muncă bine plătit. Nici asistenţii sociali nu au putut ajuta familia.

Pe lângă bebeluş, familia Crăciun mai are doi şcolari şi un băiat la grădiniţă. Cu pensia pe care o primeşte soţul, Angela nu este în stare să le ofere micuţilor tot necesarul pentru şcoală. Astăzi, însă, ea a fost cuprinsă de fericire, şi totul pentru că Fundaţia Edelweiss i-a adus în dar rechizite pentru elevi, dar şi hăinuţe pentru micuţa Maria.

Alături de Angela, și alte familii, care sunt membre ale Asociației Obștești ”Societatea orbilor”, din raionul Criuleni, au primit daruri din partea Edelweiss.

Cei mai bucuroşi au fost copiii. Micuţul Sergiu a fost "încărcat" la propriu cu daruri.

Copiii care au primit cadouri sunt din familii social-vulnerabile, iar părinții au probleme de vedere și nu pot munci. În total, 21 de micuţi s-au bucurat de rechizite școlare , hăinuțe și jucării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu