Surpriză de proporţii în Divizia Naţională! FC Costuleni a învins Dacia

Embed:

Costuleni este prima echipă din Divizia Naţională care a marcat împotriva Daciei în meciurile oficiale în 2014, administrându-le lupilor-galbeni prima înfrângere din acest an. 

Pentru Costuleni a marcat de două ori Bugneac, iar pentru lupi a înscris togolezul Djako Arafat. Meciul a avut loc la Speia.

Într-un alt meci, Veris a învins la Ternovca formaţia Zimbru cu 1-0. Ion Jardan a înscris în propria poartă în prima repriză.

Milsami Orhei a remizat fără goluri, pe teren propriu, cu FC Tiraspol, iar Sheriff a zdrobit la Tiraspol Speranţa Cahul cu 6-0.

Academia a încheiat la egalitate partida cu Dinamo-Auto, scor 0-0. Olimpia a obţinut prima victorie în acest an, după ce câştigat la masa verde meciul cu Rapid, care a fost exclusă din Divizia Naţională.

Sheriff este lider în campionat, unde este urmată de FC Tiraspol. Veris a urcat pe locul trei, iar Dacia a coborât pe patru. În prima parte a clasamentului se mai află Zimbru şi FC Costuleni. Milsami a ajuns din nou pe locul şapte. Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu