Surpriză de proporţii în campionatul naţional de baschet! Donbaschet Donduşeni a fost ÎNVINSĂ

Embed:

Donbaschet Donduşeni a suferit prima înfrângere din acest sezon în Campionatul Naţional. Deţinătoarea titlului a pierdut meciul din deplasare cu una din principalele contracandidate la titlu, Trojans-Speranţa.

Gazdele au dominat autoritar partida, iar la pauza mare conduceau cu scorul de 48-32.

Trojans nu le-a dat nicio şansă adversarilor nici în partea a doua a meciului şi s-a impus la final cu 97-72.

Jucătorul meciului a fost Anton Rulevschii, care a marcat 40 de puncte.

"Ştiam că adversarul va juca mai relaxat. Asta deoarece nu pierduse de foarte mult timp şi nu avea motivaţie pentru fiecare meci. Noi am decis să ne mobilizăm şi să jucăm chiar de la început foarte activ şi agresiv", a spus jucătorul Trojans, Anton Rulevschii. 

"Băieţii s-au mobilizat şi au jucat aşa cum ne-am aşteptat. Asta s-a văzut în timpul meciului. Respectiv, datorită unei astfel de evoluţii a venit şi rezultatul", a declarat antrenorul Trojans, Oleg Pravdiuc. 

"Jucătorii noştri probabil s-au gândit înainte de meci că învingătoarea e decisă şi au intrat în teren relaxaţi. Nu ştiu altfel cum să explic, dar ne vom aduna, vom discuta şi vom vedea ce facem în continuare", a spus antrenorul Donbaschet, Ruslan Varzari. 

Pentru titlul de campioană a Moldovei luptă în prezent încă două echipe, UASM Chişinău şi Viva-Basket Tiraspol. Formaţia Universităţii Agrare s-a impus în aceeaşi etapă în faţa echipei din stânga Nistrului cu scorul de 75-64.

După primele trei etape din play-off, Trojans-Speranţa, UASM şi Donbaschet au acumulat câte cinci puncte.

Surpriză de proporţii în campionatul naţional de baschet! Donbaschet Donduşeni

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu