Surpriză de proporţii în Campionatul Argentinei! Boca Juniors a pierdut de la Union Santa Fe

Embed:

Surpriză de proporţii în Campionatul Argentinei. Boca Juniors a pierdut chiar pe teren propriu meciul cu Union Santa Fe, scor 1-3 şi a coborât pe locul 14 în clasament. Într-un alt meci, liderul Lanus a remizat cu Racing.

Revenirea lui Juan Ramon Riquelme nu a ajutat-o pe Boca Juniors. Argentinianul a jucat primul meci după întoarcerea la echipă, iar Boca Juniors a suferit o înfrângere ruşinoasă în faţa formaţiei Union Santa Fe.

Boca Juniors s-a văzut condusă, pe teren propriu, din minutul 27, după golul înscris de Damian Lizio, iar Bruno Bianchi a dublat avantajul oaspeţilor peste opt minute.

În repriza secundă, Pablo Magnin a înscris al treilea gol al echipei Union şi a decis soarta meciului. Boca Juniors a reuşit să reducă din diferenţp în minutul 89, prin Santiago Silva. Pentru Union aceasta a fost prima victorie din acest campionat.

Într-un alt meci, Lanus a remizat cu Racing, scor 0-0, şi a rămas lider în clasament după patru etape. Boca Juniors a coborât pe locul 14, cu doar patru puncte. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu