SURPRIZA DE PROPORŢII de care a avut parte o profesoară de la un liceu din Capitală. Elevii, ajutaţi de fundaţia lui Vlad Plahotniuc (FOTO)

Embed:

Au vrut să îi facă o surpiză deosebită profesorei lor şi le-a reuşit. Este vorba despre elevii din clasa a 9-a "C" de la Liceul Teoretic "Traian" din Capitală, care i-au demonstrat dirigintei că este "cel mai iubit dascăl". În ajutorul copiilor a venit fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Olesea Dani este primul pedagog câştigător al concursului "Cel mai iubit dascăl", organizat de fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Asta datorită elevilor ei ingenioşi, care s-au filmat într-un material de trei minute, în care şi-au exprimat recunoştinţa pentru profesoara lor.

Pentru realizarea spotului, elevii au depus mult efort:

"Am montat trei zile, nu dormeam nopţile, dar lucram cu cea mai mare plăcere".

Rezultatul a fost pe măsură, deoarece profesoara a rămas încântată.

"A fost o surpiză garantată, sută la sută. Ceea ce au făcut ei pe ascuns, sunt nişte şmecheri, şmecheri de clasele a noua", a menţionat Olesea Dani, profesoară de engleză şi franceză.

Să o felicite pe profesoară a venit personal şi Vlad Plahotniuc.

"Vreau să vă felicit pentru pasiunea cu care vă faceţi profesia, pentru că se vede modul în care le predaţi acestor elevi i-au făcut să fie pasionaţi şi chiar îndrăgostiţi de ceea ce îi învăţaţi. Ştiu că nu e uşor deloc să-i faceţi să fie îndrăgostiţi, dar...", a declarat Vlad Plahotniuc, preşedintele Fundaţiei "Edelweiss".

"Dar rezultatul este cel mai dulce", a continuat profesoara.

"Mulţumesc pentru titlu, "cel mai iubit dintre dascăl". Vă mulţumesc foarte mult, sunteţi cei mai bravo", a spus Olesea Dani.

Elevii au avut doar cuvinte de laudă pentru profesoara lor:

"Mama mea este peste hotare, ea este ca a doua mamă. Mă ajută când am nevoie şi mă înţelege".

"Ea mereu ne va susţine şi va fi alături de noi, indiferent de situaţie".

"Pot spune că este o profesoară care merită orice primeşte, deoarece depune foarte mult efort".

"Nu ştiu o altă profesoară care să muncească atât, şi în afara şcolii, munceşte pentru dezvoltarea viitorului nostru".

Fundaţia "Edelweiss" a adus şi un dar valoros pentru instituţia de învăţământ, un ajutor bănesc de 250 de mii de lei.

"Investind în educaţie, investim în viitor", a precizat Lidia Cocoş, director executiv "Edelweiss".

"În ziua de astăzi, când avem atâtea necesităţi, ne vor prinde foarte bine", a conchis Ina Chiriac, director adjunct, Liceul Teoretic "Traian".

În cadrul concursului "Cel mai iubit dascăl", vor fi premiaţi zece profesori. Pentru asta, elevii trebuie să facă un clip video prin care să-şi exprime recunoştinţa şi, împreună cu o scrisoare de recomandare, să îl trimită fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Dosarele pot fi depuse până în data de 1 iunie 2018, iar lunar, va fi desemnat câte un câştigător.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu