Surpriză de la Igor Cobileanski! Ce pregătește regizorul moldovean pentru public

Embed:

Regizorul moldovean Igor Cobileanski face un nou film. De această dată, cineastul își va surprinde publicul cu o comedie. Lungmetrajul se numește "Afacerea Est" și va fi putea fi văzut pe marile ecrane în vara anului 2016. 

Comedia este o producție româno-lituaniană. Filmările vor începe în data de 15 iulie și vor dura aproximativ o lună.

"Suntem în preproducţie. Va fi un film despre Moldova, despre moldoveni. Cu regret nu pot să-l filmez în Moldova, îl filmez în România. Va avea actori atât moldoveni, cât şi moldoveni din România. Este la bază o poveste care ar trebui să stârnească hazul", a spus regizorul Igor Cobileanski.

Subiectul filmului se referă la faptul cum fac moldovenii afaceri.

"E vorba despre doi oameni foarte diferiţi: un corist şi ferchea-berchea, să-l numesc aşa, ambii cam la 45 de ani, care vând împreună un vagon de potcoave. Ideea este destul de veche. Scenariul împlineşte acu opt ani, dacă vă puteţi imagina. Se va filma undeva în suburbia Bucureştiului, la distanţă de 60 de kilometri în orăşele mai mici", mărturisește regizorul Igor Cobileanski.

Cea mai recentă peliculă a lui Igor Cobileanski, lansată pe piața cinematografică din Moldova, este filmul "La limita de jos a cerului".

Prezentarea a avut loc acum doi ani, iar, în 2014, producția a câștigat trofeul pentru debut la Festivalul de Film South East European și alte două statuete la Gala Premiilor Gopo.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu