Surprinşi în flagrant în timp ce consumau droguri în maşină

Embed:
Un grup de tineri au fost surprinşi de către poliţiştii de la Inspectoratul Naţional de Patrulare în timp ce consumau droguri. Indivizii au fost reţinuţi în flagrant în cursul serii de ieri, 22 ianuarie, într-un automobil de model Volkswagen.

Incidentul s-a desfăşurat în jurul orei 18:30, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați în serviciu la dirijarea traficului rutier la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului - Tudor Vladimirescu. 

Astfel, un inspector de patrulare care se ocupa cu difluidizarea transportului, a observat automobilul în care se aflau tinerii, iar unul din ei în timp ce mergea în maşină s-a injectat în mână cu o seringă. Imediat inspectorii de patrulare au somat automobilul pentru a opri, însă şoferul a ignorat gestul şi a continuat deplasarea. 
 
Inspectorii de patrulare au reacționat promt, au solicitat ajutor şi altui echipaj INP și au întreprins măsuri de oprire forțată. 

În automobil se aflau 4 pasageri, iar pe banchetă erau mai multe seringi și pastile. 

La fața locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta cazul dat. Persoanele reținute ulterior au fost escortate la IP Rîșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea acestora.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu