Surplusul de calorii, eliminat la sala de forţă. Ce recomandă antrenorii şi ce e bine de făcut după mesele copioase

Embed:

Mesele copioase de sărbătoare ne pun organismul la grea încercare. Pentru a reduce din efectele negative ale festinului de Paşte şi pentru a elimina surplusul de calorii, unii moldoveni au mers astăzi, de dimineaţă, la sălile de forţă. Cei mai mulţi au ales exerciţiile cardio şi înotul.

Antrenorii de fitness spun că exerciţiile fizice trebuie făcute sub supravegherea unui specialist. "Putem face exerciţii cu greutăţi, care vor activiza mai multe grupe de muşchi şi vor intensifica procesul de ardere a grăsimilor. Recomand şi plimbările cu bicicleta, fotbalul, baschetul, voleiul sau alte jocuri, care, de asemenea, vă pot ajuta", a declarat antrenorul de fitness Igor Durum.

Şi săritul corzii sau genuflexiunile cu greutăţi în mâini vă vor readuce rapid în formă. Cei care au mers la sport în această zi, spun că mişcarea fizică nu este un capriciu, ci un stil de viaţă:

"Cam greu m-am impus să vin, dar am făcut efortul totuşi. Tot timpul m-am ocupat cu unele sporturi, e un mod de viaţă deja format".

"Întotdeauna sunt în formă. Nu am făcut exces de nimic".

Antrenorii recomandă şi un regim alimentar echilibrat sau cure de detoxificare a organismului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu