Suprize pentru copiii de la tabăra VOINICEL din Hînceşti: Poliţiştii de frontieră le-au făcut o vizită

Polițiștii de frontieră din Leușeni s-au întâlnit cu copiii aflați în vacanță la tabăra ”VOINICEL” din s. Cioara, r-nul Hîncești.  

Micuții au surprins oaspeții de la frontieră cu vaste cunoștințe în ceea ce înseamnă să fii strajă la hotare, iar la rândul lor, angajații Poliției de Frontieră au povestit din experențele unor misiuni de succes la granițele țării.

Pentru a crea o atmosferă de lucru și a le oferi posibilitatea copiilor să ia rolul unui polițist de frontieră, s-au expus un arsenal de echipamente și mijloace de transport folosite la supravegherea și controlul de frontieră. Cu interes și plăcere au explorat fiecare dispozitiv, iar cei mai curioși au ”bombardat” cu întrebări angajații Poliției de Frontieră.

La finalul vizitei, administrația Gimnaziului ”SERGIU ANDREEV” din sat. Cioara a transmis un mesaj de mulțumire polițiștilor de frontieră pentru momentele de neuitat, create astăzi copiilor, urându-le ”sănătate, forță, realizări frumoase în activitate și să rămână fermi în angajamentele asumate față de Frontieră!”.

Lasă un comentariu