Suprinză în finala Cupei Ligii Franţei: Paris Saint-Germain a fost eliminată din competiţie, după meciul cu En Avant Guingamp

Embed:
Surpriză de proporţii în sferturile de finală ale Cupei Ligii Franţei. Paris Saint-Germain a fost învinsă pe teren propriu de formația En Avant Guingamp cu scorul de 1-2 şi a fost eliminată din competiţie.

În primele 45 de minute ale meciului nu au fost evenimente majore la cele două porți și echipele au intrat la cabine la scorul de 0-0.

oaspeții ar fi putut deschide scorul în minutul 61, însă Marcus Thuram a ratat o lovitură de la 11 metri.

Două minute mai târziu, parizienii au marcat prin Neymar Junior, care a fost servit perfect de fundașul Thomas Meunier de pe flancul drept.

Cu nouă minute înainte de final, Guingamp a dispus de încă o lovitură de la 11 metri, care a fost perfect executată de Yeni N'Gbakoto.

În cele câteva minute adiționale En Avant Guingamp a dat parizienilor lovitura de grație. oaspeții au dispus de a treia lovitură de la 11 metri, iar Marcus Thuram de această dată a transformat-o în gol.

AS Monaco este o altă echipă calificată în careul de aşi al competiției. Discipolii lui Thierry Henry au învins pe teren propriu pe Stade Rennes, abia după seria penalty-urilor de departajare, scor 8-7. Execuția decisivă i-a aparținut portarului monegasc Loic Badiashile
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu