Suporterii Zimbrului vor să lupte pentru existenţa clubului. Fanii sunt gata să finanţeze "galben-verzii" din propriul buzunar

Embed:

Suporterii Zimbrului vor să lupte pentru existenţa clubului. Fanii sunt gata să finanţeze "galben-verzii" din propriul buzunar, ca prima echipă va juca în noua ediţie a Diviziei Naţionale. Un grup de 25 de susţinători ai grupării din strada Butucului s-au strâns în faţa bazei Zimbrului.

"Noi ca suporterii vom face absolut tot ce ne stă în puteri ca să reparăm situaţia de la club. Toate resursele noastre vor merge anume către club şi nu se pune problema că va fi vreo reţinere din partea cuiva", a spus un suporter. 

"Cât poate fiecare, să grămădim banii şi vom ajuta. Nu crezi că toţi vor da, deoarece sunt şi invalizi. De exemplu, eu tot sunt la grupă", a completat un alt suporter. 

La eveniment a fost prezent unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria Zimbrului, Ion Testemiţanu.

"Trebuie de apelat la municipalitatea, la oamenii care se ocupă de dezvoltarea fotbalului moldovenesc în ţară, guvernul, preşedintele. Trebuie de scris scrisori colective semnate de toţi", a declarat Ion Testemiţanu, fost fotbalist Zimbru.

Conducerea Zimbrului a refuzat să comenteze situaţia, dar a precizat ca va veni cu declaraţii oficiale zilele următoare.

Potrivit fotbaliştilor, ei au fost anunţaţi că pot pleca liberi de contract, iar patronul Nicolae Ciornîi i-ar fi trimis mesaj că nu mai poate finanţa clubul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu