Suporterii formaţiei Benfica au sărbătorit cu mare fast cel de-al 33-lea titlu cucerit de echipă

Embed:

Sărbătoare mare la Lisabona! Suporterii formaţiei Benfica au sărbătorit cu mare fast cel de-al 33-lea titlu cucerit de echipa lusitană. Benfica a devenit campioană în Portugalia cu două etape înainte de final, după ce a învins Olhanense cu 2-0.

Mii de fani ai formaţiei Benfica îmbrăcaţi în tricourile echipei favorite au ieşit în piaţa principală din Lisabona, după ce trupa pregătită de Jorge Jesus a devenit campioana Portugaliei.

"Benfica a evoluat foarte bine în acest sezon, astfel încât echipa a meritat să fie campioană", a spus un fan.

"Echipa a jucat bine în toate meciurile. Avem jucători de valoare şi a meritat să câştigăm titlul", a menţionat un alt fan.

Una dintre cele mai iubite echipe din peninsula Iberică, Benfica Lisabona, a cucerit cel de-al 33-lea titlu de campioană a Portugaliei din istoria clubului. Brazilianul Lima a fost erou în confruntarea cu Olhanense care i-a adus titlul Benficăi, marcând ambele goluri. Astfel, gruparea din Lisabona a întrerupt hegemonia marei rivale FC Porto, care câştigaseră ultimele trei titluri.

Formaţia antrenată de Jorge Jesus mai are şansa să câştige un trofeu în acest sezon. Benfica este calificată în semifinalele Ligii Europei, iar joi va juca meciul tur cu Juventus Torino. Partida va avea loc pe Estadio Da Luz din capitala Portugaliei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu