Suporterii clubului Boca Juniors i-au petrecut cu mare fast pe favoriţii lor spre Madrid

Embed:

Nebunie la Buenos Aires! Suporterii clubului Boca Juniors i-au petrecut cu mare fast pe favoriţii lor spre Madrid pentru returul finalei Copei Libertadores cu marea rivală din oraș, River Plate.

Mii de suporterii au ieşit pe străzile capitalei Argentinei, însoțind autocarul ce-i ducea pe fotbaliști spre aeroport au cântat şi au afişat un flag uriaş galben-albastru.

"Vom fi foarte supăraţi, dacă Boca nu va câștiga. Îmi pare rău că nu am posibilitatea să fac deplasarea împreună cu echipa. Cu toții avem emoţii mari."

"Cel mai important lucru în finală este victoria. Nu contează cum o vom obţine. Fie în stilul lui Diego Maradona, care a înscris un gol cu mâna, fie altfel."

Prima manşa a finalei, disputată pe terenul Bocăi, s-a terminat nedecis, scor 2-2. Partida retur urma să aibă loc pe stadionul lui River Plate, pe 25 noiembrie, însă incidentele provocate de suporteri au făcut imposibilă disputarea meciului.

Au fost scene de groază pe străzile din Buenos Aires. Autocarul clubului Boca Juniors a fost atacat cu o ploaie de pietre de suporterii lui River Plate în drumul spre stadionul "Monumental". Trei fotbalişti au ajuns la spital, printre care și căpitanul Pablo Perez, care a suferit o leziune la cornee, din cauza cioburilor de sticlă dispersate la spargerea geamurilor autocarului.

La sosirea autocarului la stadion, Carlos Tevez a avut de suferit după ce a inhalat și el spray lacrimogen folosit de forțele de ordine pentru a împrăștia suporterii turbulenți.

Returul Copei Libertadores se va juca pe stadionul "Santiago Bernabeu" din Madrid la 9 decembrie cu începere de la ora 21 şi 30 de minute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu