Suporterii Benfica au sărbătorit cu mare fast cel de-al 34-lea titlu cucerit de echipă

Embed:

Sărbătoare mare la Lisabona! Suporterii formaţiei Benfica au sărbătorit cu mare fast cel de-al 34-lea titlu cucerit de echipa lusitană. Benfica a devenit campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Mii de fani ai formaţiei Benfica îmbrăcaţi în tricourile echipei favorite au ieşit în piaţa principală din Lisabona, după ce trupa pregătită de Jorge Jesus a devenit campioana Portugaliei.

Suporterii au cântat şi au scandat numele echipei favorite, iar jucătorii s-au alăturat de fani, sărbătorind împreună titlul.

Una dintre cele mai iubite echipe din peninsula Iberică, Benfica Lisabona, a cucerit cel de-al 34-lea titlu de campioană a Portugaliei din istoria clubului.

Benfica şi-a asigurat primul loc după ce a remizat în penultima etapă cu Vitoria Guimaraes, iar FC Porto, a doua clasată, a încheiat la egalitate partida cu Belenenses.

Formaţia antrenată de Jorge Jesus mai are şansa să câştige un trofeu în acest sezon. Benfica este calificată în finala Cupei Ligii Portugaliei, unde va juca împotriva formaţiei Maritimo. Partida va avea loc la Coimbra, pe 29 mai.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu